VARNOSTNA ČELADA "PELTOR G3000", art. 03000ELAR

Varnostna čelada, narejena iz ABS plastike, ki je odporna na ultravijolične žarke, zagotavlja potrebno trdnost, električno izoliranost, odpornost na taljene kovine in na nizke temperature (do -30˚C).
več ...

ZAŠČITNI GLUŠNIK "H4 L ECONOMICA", art. 2004PU

Lahek glušnik z veliko mero udobnosti, prilagodljiv na različna delovna okolja, modra barva, teža 130g.
več ...

ZAŠČITNI GLUŠNIK "OPTIME I", art. 2090

Lahek, zelo priljubljen glušnik, ki zagotavlja popolno zaščito kljub nizki teži, ergonomična oblika omogoča enostavno združevanje z ostalimi produkti za zaščito glave, primeren za srednje hrupna delovna okolja, možna nastavitev višine, rumene barve.
več ...

ZAŠČITNI GLUŠNIK "OPTIME II", art. 2070

Glušnik narejen za bolj hrupna okolja, ušesna dela sta polnjena z ekskluzivno mešanico tekočine in pene, ki omogoča izvrstno prileganje in dobro izolacijo kljub majhnemu pritisku na ušesa. Primerno tudi za dolgotrajno nošenje, saj ima odprtine za zračenje in pa podložen naglavni trak, zelena barva.
več ...

ZAŠČITNI GLUŠNIK "OPTIME III", art. 2100

Za zaščito v precej hrupnih okoljih, narejen na posebni tehnologiji dvojnega ohišja, ki zmanjšuje tresljaje in odmeve, zadrži hrup visokih frekvenc in hkrati dopušča vokalno prepuščanje zvoke (govor, signalna opozorila,...), ušesna dela sta polnjena z mehko peno, kar daje glušniku status udobnega in dobro prilagodljivega zaščitnega sredstva.
več ...